Over Ons

Kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid zijn de kernwaarden van BWH Logistiek. Door te investeren in het wagenpark en onze medewerkers kunnen wij aan deze beloften voldoen.

Wagenpark
Ons wagenpark zorgt ervoor dat al uw goederen volgens de tijdsafspraken worden afgeleverd. We beschikken over diverse busjes, die zijn uitgerust voor het vervoer van allerlei specialistische goederen. Daarnaast hebben wij (open) aanhanger en bijbehorende hulpmiddelen voor het transport van grotere en bijzondere ladingen. Ons wagenpark wordt onderhouden en verzorgd door onze eigen medewerkers in onze eigen werkplaats, zodat zij iedere dag schoon en up to date op pad gaan voor een betrouwbare service.

Onze mensen
Wij beschikken over ervaren medewerkers, die hun hand niet omdraaien voor een bijzondere of specialistische opdracht en uw bedrijf op een goede en verantwoordelijke manier presenteren bij uw afnemers en opdrachtgever. Al onze medewerkers beschikken over de noodzakelijke kennis, diploma’s en certificaten om op de juiste manier met uw specifieke vervoersopdracht om te gaan.

X