Onze Dienstverlening

Onze vervoersmogelijkheden zijn groot. Behalve de reguliere koeriersdiensten en sneltransporten hebben wij ook uitgebreide faciliteiten van het vervoer van specialistische ladingen, die tijdens het vervoer speciale zorg vraagt of onder bepaalde voorwaarden vervoerd moet worden. Grote, kleine, lange of zware zendingen? BWH Logistiek kan vrijwel iedere opdracht aan.

Waar moet u zoals aan denken? BWH Logistiek heeft ervaring met onder andere de volgende producten. Heeft u een andere specialistische opdracht. Bel of mail ons, de kans is groot dat wij aan uw vraag kunnen voldoen. Neem contact met ons op om de voorwaarden en mogelijkheden te bespreken.

ADR (Gevaarlijke stoffen)
Wij voldoen aan alle voorschriften voor het vervoer van gevaarlijke stoffen (ADR). Ons wagenpark is uitgerust met de faciliteiten hiervoor en onze medewerkers zijn geschoold en gecertificeerd.

Lange en/of zware producten
Doordat we beschikken over verschillende (open) aanhangers kunnen wij ook grote, lange en/of zware producten vervoeren.

Gevoelige lading
Wij transporteren uw producten of lading die met extra zorg of onder specifieke voorwaarden vervoerd moet worden.

Embryo- en zaadtransport
BWH-Transport is gespecialiseerd in het vervoer van embryo’s en zaad van rundvee. Wij zorgen er voor dat het transport plaatsvindt op de voorgeschreven wijze.

Persoonlijke aflevering
Relatiegeschenken en kerstpaketten kunnen wij met een persoonlijke noot en speciale aandacht en met door u bepaalde verzoeken afleveren bij de ontvanger.

Naast bovenstaande specialistische producten zijn wij ook uw partij voor het transport van onder andere belangrijke documenten en medische producten. Heeft u een ander specifiek verzoek, neemt u dan gerust contact met ons op via mail of telefoon.

X